Wil je weten hoe anderen het ervaren om met ons te werken? Kijk maar eens naar deze reviews!

Brigitte Furnèmont – ATJ Owls

De samenwerking met Anneke van Go kids is super.Ik ben er erg tevreden mee.Mijn bedrijfje ATJ Owls is geen doorsnee bedrijfje. Wij geven op een speelse en leuke manier educatie over uilen en dit doen we o.a. via kinderfeestjes om zo tevens door te geven dat uilen geen huisdieren zijn. Wij nemen echte uilen mee zodat de kinderen ze kunnen zien en voelen. Door de samenwerking met Anneke krijg ik meer opdrachten en dat is natuurlijk geweldig! Ik raad haar (Go kids) zeker aan voor een goede en betrouwbare samenwerking.

Milou van Onna – Luchtacrobatiek Purmerend

Ik werk nu ruim een jaar met Anneke via Go kids. Ondanks dat ik haar nooit persoonlijk ontmoet heb voelt ons contact ontspannen en positief.

Ik durf haar vragen te stellen als ik iets niet begrijp of wil weten. Ze reageert altijd snel en enthousiast en denkt graag mee.

Als ik een verandering wil aanbrengen op de website is dit binnen 24 uur geregeld. Ik ben meer dan tevreden over Anneke en kan ook zeker zeggen dat ze me heeft geholpen met Luchtacrobatiek Purmerend groter en populairder te maken!

Koen Lochies – Monkey Moves Amsterdam

Het is fijn samenwerken met Anneke. Ze is erg attent en denkt goed mee met ons!

Natasja Tervoort – Kids Safety Escaperooms Purmerend

Go-Kids is een geweldige site met hele leuke tips. Op een zeer enthousiaste manier worden alle leuke uitjes vermeld.
De site is verrassend en heel veelzijdig! Een groot compliment voor het werk achter de schermen door Anneke Ranzato.

Wij hebben een kinderscaperoom in Purmerend speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Go-kids denkt altijd mee met het bedrijf om er het maximale uit te halen.

Ga zo door!

Gratis tips!