Wie zijn wij?

Wij zijn Bezoekers & Boekers… of nee, wij zijn Anneke Ranzato en Nadine Kokkelkoren. Allebei hebben we een mooie ervaring opgebouwd in verschillende aspecten van marketing, waarna alles bij elkaar kwam (ook wij) bij Go-Kids.

Over Anneke Ranzato

Anneke (1970) heeft al een heel werkverleden achter de rug. Na haar studie aan de Academie voor Bank & Financiën startte ze – niet verrassend – in het bankwezen en heeft daarna van alles gedaan in verschillende branches. In 2007 startte ze haar eigen bedrijf, GeldKennis, waarmee ze met het schrijven van teksten voor websites (over geldzaken) de eerste stappen zette op het gebied van online marketing.

Haar werkelijke passie bleek echter niet te liggen bij financiën maar bij ‘blije kinderen’, dus toen Go-Kids in 2016 op haar pad kwam hoefde ze niet lang na te denken en startte Go-Kids Zaanland. Daar kwam een jaar later Go-Kids Amsterdam bij en vervolgens nog vier andere regio’s in Noord-Holland.

Na 3 jaar Go-Kids wilde ze haar kennis van gezinsmarketing ook gaan inzetten om ondernemers en entertainers te helpen bij hun zichtbaarheid bij gezinnen via hun eigen kanalen. Die zichtbaarheid bepaalt immers of ouders beslissen om met hun kinderen naar jou toe te komen, bij jou lid te worden of jou te boeken voor een feestje. Daarom startte ze met Bezoekers & Boekers: om jou nóg verder te helpen aan… nou ja, meer bezoekers en boekers dus.

Over Nadine Kokkelkoren

Nadine (1992) is een stuk jonger, maar heeft haar sporen al ruimschoots verdiend in de theatermarketing. Na haar studie Theater Management werkte ze een aantal jaren aan de marketing bij het Zaantheater en kwam daar Anneke tegen, met wie ze samen Go-Kids Amsterdam opzette.

Daarna… eigenlijk hetzelfde als hierboven bij Anneke: Bezoekers & Boekers is een logische uitbreiding van haar gezinsmarketing-activiteiten, zó fijn om jou te helpen bij het zichtbaarder maken van jouw mooie aanbod!

Over Go-Kids

Heel kort over Go-Kids, omdat we daar nu eenmaal onze roots hebben. Het is een platform dat op regionaal niveau voor ouders in beeld brengt wat voor leuke uitjes, overnachtingsplekken, restaurants, kinderfeestjes, opgroei-adresjes, clubs en activiteiten er zijn voor gezinnen. Dat doen we bij Go-Kids via verschillende kanalen: onze website natuurlijk, maar ook heel actief via social media en email-marketing. Zo’n platform is een prima manier voor organisaties om goed in beeld te komen bij ouders in de regio – en daarmee ook één van de pijlers van de optimale gezinsmarketing-strategie.

Go-Kids

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met Go-Kids ervaren? Check de reviews van een aantal van onze relaties!

Over jou!

Goed, genoeg over ons. Het gaat tenslotte om jou, om jouw wens meer Bezoekers & Boekers te krijgen voor het moois dat jij te bieden hebt voor kinderen en gezinnen. Daar hebben we het graag verder over bij Wat wil jij? – en natuurlijk helpen we je graag bij het vervullen van die wens. Die hulp bieden we op verschillende manieren: je leest er alles over bij Hoe helpen wij? In elk geval handig om in de gaten te houden: onze gratis tips voor gezinsmarketing!

 

Gratis tips!