Wat wil jij?

Bij Wie zijn wij? stellen wij – Anneke en Nadine van Bezoekers & Boekers – onszelf voor. Maar laten we wel wezen, het gaat niet om ons. Het gaat om jou! Om het moois dat jij te bieden hebt voor gezinnen. Of dat nu een speeltuin, een tof evenement, een kinderboerderij, een kindvriendelijk restaurant, een kinderkledingwinkel, een fijne club of het perfecte kinderfeestje is… jij doet je best om het zo goed mogelijk te doen. En je wilt dat nóg meer kinderen en ouders komen kennismaken met jouw aanbod.

Waarom wil je dat eigenlijk? Die vraag heeft meestal twee basis-antwoorden:

  • Zoveel mogelijk blije kinderen en ouders
  • Als het even kan.. een blije bankrekening

 

Blije kinderen en ouders

Aan de ene kant wil je zoveel mogelijk kinderen en ouders blij maken met wat jij zo graag doet. Of dat nu een leuke middag spelen is, een relaxt etentje voor het gezin, een supertof kinderfeestje, een positieve begeleiding of een wekelijkse club… jouw doel is ongetwijfeld om blije gezichten te creëren bij jouw Bezoekers & Boekers. Dat is waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Blije bankrekening

Aan de andere kant kun je niet van de lucht leven. Je moet ook gewoon geld verdienen, zo eenvoudig is het. Daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen. Meer Bezoekers & Boekers betekent simpelweg meer inkomsten voor jou. Inkomsten waarvan jij je leven leeft, je zaak uitbreidt, mensen inhuurt of mooie materialen aanschaft. Misschien heb je naast jouw passie nog een baan in loondienst die je graag zou opzeggen als je meer verdiende. Of een andere droom waar je geld voor nodig hebt. Met meer Bezoekers & Boekers kan die droom wellicht werkelijkheid worden.

Ja maar… hoe dan?

We hóren je denken: ‘Ja maar… hoe dan?’ Wat dacht je van een beetje hulp van twee enthousiaste gezinsmarketing specialisten? Wij hebben in onze jaren bij Go-Kids bérgen kennis opgedaan en ervaring opgebouwd met het bereiken van gezinnen via onze website, via social media en via nieuwsbrieven. Bovendien hebben we de markt goed in beeld, waardoor we heel aardig weten wat er aangeboden wordt door anderen en waar ouders het meest enthousiast van worden. Met die kennis en ervaring kunnen we jou helpen aan meer Bezoekers & Boekers.

Bij Welke hulp? vertellen we uitgebreid wat we voor je kunnen doen. Je krijgt er zeker geen spijt van als je ons een kijkje naar jouw business laat nemen. Schrijf je in elk geval hieronder even in voor onze gratis mails met tips voor gezinsmarketing!

 

Gratis tips!