Gelukt!

Jouw inschrijving voor de gratis tips voor gezinsmarketing van Bezoekers & Boekers is gelukt.

Top dat jij je hebt ingeschreven voor onze tips. Die ga je vanaf nu regelmatig in je mailbox ontvangen. Natuurlijk kun je er in elke mail die je krijgt altijd voor kiezen om je weer uit te schrijven, maar waarom zou je? De tips zijn gratis en altijd zinvol. Ook als je ze al kende is het elke keer weer goed om herinnerd te worden aan de mogelijkheden om jouw zichtbaarheid bij ouders in de regio te vergroten, zodat je kunt groeien naar meer Bezoekers & Boekers.

Naast die gratis tips hebben we nog iets tofs voor je…

Gratis pagina op Go-Kids.nl

Kijk vooral eens rond hier op de website naar wat we doen om onze relaties te helpen bij hun gezinsmarketing. Een eenvoudige tip is zorgen dat je aanwezig bent op relevante platforms voor gezinnen. Sta jij bijvoorbeeld al met een gratis pagina op één van onze Go-Kids regio’s? Dat kunnen wij in de volgende regio’s in Noord-Holland voor je regelen:

Met een mailtje vraag je die eenvoudig aan – geen adders onder het gras, gewoon echt een gratis pagina. Simpelweg een makkelijke manier om een stapje te zetten naar een betere zichtbaarheid: ouders kunnen je dan in elk geval vinden als ze rondsnuffelen naar ideetjes op Go-Kids.

Uitjes met kinderen zoeken in Amsterdam

Nee hoor, op Go-Kids staan niet alleen maar uitjes zoals hierboven. We hebben verschillende categorieën en kunnen eigenlijk alles dat geschikt is voor gezinnen en kinderen een plek geven op onze website:

Go-Kids categorieën op de website

In welke categorie(ën) hoort jouw aanbod thuis?

Zit jij in een andere Go-Kids regio? Dan kunnen we een gratis pagina niet garanderen. Die regio’s worden beheerd door anderen en elke beheerder kiest zelf wat er tegen welke voorwaarden op de website geplaatst wordt. Natuurlijk kunnen we jouw verzoek wel doorgeven en een goed woordje voor je doen, dus stuur toch dat mailtje en we gaan ons best voor je doen.

Ja, ik wil een gratis vermelding op Go-Kids.nl

Gratis tips!