Social media zijn allang niet meer uit het dagelijks leven van de meeste mensen weg te denken. Daarmee heb je goud in handen: de perfecte kanalen om ouders te vertellen wat jij te bieden hebt. Toch valt dat lang niet altijd mee, zien we in de dagelijkse praktijk.

Presentatie op social media

Hoe presenteer jij je op Facebook, Instagram en andere social media? Komt jouw aanbod daar aantrekkelijk en helder over? Nodigt het ouders uit om eens verder te kijken naar wat jij te bieden hebt? Nodigt het ze uit om jou te bezoeken of boeken?

Dit is waar we uitgebreid naar kijken met de Bezoekers & Boekers Social Scan. Het is een intensieve scan van jouw social media kanalen en wat je daar doet. Wat ons daarbij opvalt zetten we in een rapport, met daarin talloze tips om slimmer gebruik te maken van de mogelijkheden van de verschillende social media kanalen.

Rapport en persoonlijke toelichting

Het rapport sturen we je per email toe, om vervolgens een afspraak te maken voor een persoonlijke toelichting. Dat doen we telefonisch, via Skype of – als dat qua afstand enigszins kan – gezellig met een kop koffie erbij.

Gratis tips!