Je hoeft voor het verbeteren van je zichtbaarheid niet alleen naar jouw eigen uitingen te kijken. Door jezelf te presenteren op een goed passend platform benut je heel gemakkelijk de marketing-inspanningen van dat platform. Zo’n platform is een prima manier voor organisaties om goed in beeld te komen bij ouders in de regio – en daarmee ook één van de pijlers van de optimale gezinsmarketing-strategie.

Hét platform voor gezinsmarketing in Nederland

Als het gaat om het bereiken van gezinnen in de regio is Go-Kids hét platform van Nederland. Wij brengen op regionaal niveau voor ouders in beeld wat voor leuke uitstapjes, overnachtingsplekken, restaurants, kinderfeestjes, opgroei-adresjes, clubs en andere activiteiten er zijn voor (gezinnen met) kinderen. Staat jouw aanbod al op de website van jouw Go-Kids regio?

Actieve promotie van jouw aanbod in de regio

De leukste dingen laten we via verschillende kanalen aan ouders zien. Via de website natuurlijk, maar ook heel actief via social media en email-marketing – allemaal regionaal en dus machtig relevant voor gezinnen. Met maar liefst 25 regio’s door het hele land heeft Go-Kids als geheel een enorm bereik. Dat bereik verschilt wel per regio: er zijn regio’s die al zeven jaar bestaan en er zijn regio’s die nog maar net zijn gestart.

Regio's van Go-Kids

Samenwerken met Go-Kids

Door afspraken te maken met één of meer Go-Kids regio’s over de promotie van jouw aanbod voor gezinnen kun je ervan uitgaan dat je in één klap veel beter zichtbaar bent bij jouw doelgroep in die regio.

Wij van Bezoekers & Boekers beheren 6 Go-Kids regio’s in Noord-Holland:

Wil je weten wat we voor je kunnen doen en tegen welk tarief? Laat het ons weten, we nemen het natuurlijk graag met je door!

Is jouw bedrijf gevestigd in een andere Go-Kids regio? Dan brengen we je met plezier in contact met de betreffende regiomanager.

Check of jij al op Go-Kids staat!

Gratis tips!