De Bezoekers & Boekers AanbodScan is een intensieve scan van wat jij aanbiedt voor gezinnen. We kijken goed naar wat je aanbiedt en hoe je dat communiceert.

Frisse blik op jouw aanbod

Je werkt je suf en doet allerlei geweldige dingen voor gezinnen. Toch kan het zo zijn dat je – zoals iedereen – soms oogkleppen op hebt als het gaat om wat je doet en hoe je dat doet. Dat een ander die meekijkt naar jouw aanbod dingen ziet waar jij steeds overheen kijkt. Je op ideeën brengt waarvan je denkt: waarom heb ik dat niet zelf bedacht? Om je vervolgens ook nog praktische tips te geven over de uitvoering van die ideeën. Hoe handig is dat?

Dat is precies wat we doen bij de AanbodScan. We analyseren jouw aanbod met onze kennis van de markt en denken actief mee over een eventuele aanpassing en/of uitbreiding van wat je gezinnen aanbiedt.

Rapport en persoonlijke toelichting

Bij de Aanbod Scan krijg je een rapport van ons per mail en lichten we dat vervolgens met veel plezier persoonlijk toe. Dat kan telefonisch, via Skype of – als we een beetje bij elkaar in de buurt zijn – bij een fijne kop koffie of thee.

Gratis tips!