Welke hulp?

Wetende wat jij wilt en wat wij kunnen is de optelsom snel gemaakt: wij kunnen jou helpen! Met onze ervaring in gezinsmarketing helpen we je graag op weg naar meer Bezoekers & Boekers. Maar laten we eerst eens verder kennismaken. Krijg jij onze gezinsmarketing tips al in je mail? Zo niet – regel dat meteen even:

Ja, doe mij die gratis gezinsmarketing tips!

De tips zijn natuurlijk algemeen dus lang niet altijd op jou van toepassing. Daarom werken we graag met jou samen aan meer Bezoekers & Boekers voor jóu – dat doen we met :

 • Marketing Scans
 • Zichtbaarheid via Go-Kids
 • Hulp in een andere vorm

Hoe mogen we jou helpen? Aarzel niet om jouw vragen of verzoeken bij ons neer te leggen, we denken graag met je mee!

Marketing Scans

Met onze Marketing Scans kijken persoonlijk naar wat je aanbiedt en hoe je dat aanbod in beeld brengt bij jouw publiek, en geven je advies over hoe je dat in onze ogen nog verder kunt verbeteren.

De onderdelen waar we naar kunnen kijken:

 • Jouw aanbod voor kinderen en gezinnen
 • Jouw website en overige communicatie richting ouders
 • Jouw aanwezigheid op social media en platforms

Onze hulp kan zo uitgebreid zijn als jij wilt. We hebben een aantal mooie Marketing Scans voor je, tegen heel schappelijke tarieven:

Voor alle Marketing Scans geldt dat we écht persoonlijk naar jouw aanbod en communicatie kijken. Geen standaard lijstje met tips dat voor iedereen kan zijn, waarvan de helft niet op jou van toepassing is… van Bezoekers & Boekers krijg je en rapport met tips voor jóu. Dat rapport lichten we (behalve bij de Quick Scan) ook nog met heel veel plezier persoonlijk toe.

Zichtbaarheid via Go-Kids

Natuurlijk helpen we je ook graag aan meer zichtbaarheid via ons eigen regionale gezinsplatform Go-Kids. Dat kan op allerlei manieren, van eenmalige eventpromotie tot een uitgebreid jaarlidmaatschap.

Met Go-Kids bereik je tegen bijzonder schappelijke tarieven een heel gericht publiek: ouders in jouw regio met kinderen tot een jaar of 12. Precies de groep die jij wilt bereiken met jouw aanbod!

Liever hulp in een andere vorm?

Misschien heb je geen behoefte aan een rapport maar wel concrete vragen over een specifiek onderdeel van één van de scans? Zomaar even wat voorbeelden…

 • Wat kan ik doen om mijn website hoger in Google te krijgen?
 • Hoe kan ik meer mensen bereiken via Facebook?
 • Is het zinvol om te gaan starten met Instagram en hoe dan?
 • Met wat voor activiteiten/acties kan ik meer gezinnen trekken?
 • Wat voor soort berichten plaats ik op social media?

Dan plannen we met plezier een (telefonische, digitale of live) VragenDate waarin we met jouw vragen aan de slag gaan. Zonder rapport, dus voordeliger – maar wel persoonlijk en inspirerend. Na die date kun jij direct verder en heb je jezelf een heleboel uitzoekwerk bespaard.

Ook kunnen we teksten voor je schrijven, gericht op gezinnen. Teksten voor jouw website, blogs… als schrijven voor jou veel tijd en energie kost is het zeker een overweging om dat uit te besteden aan Bezoekers & Boekers.

Wil jij onze hulp op een andere manier? Schroom niet en leg het aan ons voor, we vinden het heerlijk om met je mee te denken!

 

Gratis tips!