Ken je dat? Je hebt alle goede bedoelingen om dingen beter te doen in je bedrijf. Je hebt ook echt wel in beeld waar je verbeteringen kunt doorvoeren die kunnen zorgen voor meer Bezoekers & Boekers. Je volgt hier en daar een webinar of een cursus, maakt plannen en lijstjes. Om vervolgens jezelf te verliezen in alles dat eerst moet, waardoor je niet in actie komt voor die verbeteringen. Dat kennen we allemaal wel toch?

Coach of buddy

Dan helpt het als iemand je actief helpt herinneren aan je plannen en doelen. Als iemand je steeds weer even terugbrengt naar wat er allemaal mogelijk is, waardoor je weer geactiveerd wordt. Je kunt daarvoor een coach inschakelen of afspraken maken met een buddy – zeker weten dat je dan beter op je pad blijft. Maar niet iedereen heeft geld (over) voor een coachingstraject en een fijne buddy moet je ook maar toevallig tegenkomen.

Boost voor je bedrijf

Bezoekers & Boekers helpt heel eenvoudig door je regelmatig een mail te sturen. De mail is gratis en algemeen – eerlijk is eerlijk. Toch zal het jou helpen herinneren aan jouw plannen om (nog beter) aan de slag te gaan met gezinsmarketing. Inspiratie geven om in actie te komen. Plus natuurlijk praktische tips die je direct kunt toepassen. Dat kan zomaar genoeg zijn om jouw bedrijf een boost te geven – schrijf je hieronder even in!

 

Gratis tips!